Fitnessapparatuur bekleden

Bij het bekleden van fitnessapparatuur maken wij gebruik van de beste kwaliteit kunstleer en kunnen vrijwel altijd hetzelfde materiaal leveren als de huidige bekleding van de apparatuur.

Bekleden van fitnessapparatuur

Gescheurde of versleten zittingen, leuningen en pads: voor veel eigenaren van een sportschool, fitnesscentrum of fysiotherapiepraktijken een bekend probleem. Gelukkig hoef je de apparaten dan niet meteen te vervangen, maar is het mogelijk om ze te laten repareren of opnieuw te laten bekleden. Wij maken hierbij gebruik van de beste kwaliteit kunstleer en kunnen vrijwel altijd hetzelfde materiaal leveren als de huidige bekleding van de apparatuur. We bekleden de gedeeltes van de apparaten zoals de rugleuning en het zitvlak daarom gewoon bij jou op locatie. De sportschool hoeft niet gesloten te worden voor deze werkzaamheden. Wij kunnen gewoon tijdens de openingstijden aan het werk en brengen de benodigde stoffen en gereedschappen met ons mee.

Fitnessapparaten bekleden

Is de bekleding van de fitnessapparaten in jouw sportschool aan vervanging toe? Het opnieuw bekleden kun je aan ons overlaten. Zino’s Custom Seats is gespecialiseerd in het bekleden van fitnessapparatuur en voorziet je hele sportschool in een à twee dagen van nieuwe stof. Hierbij maken wij gebruik van de beste gereedschappen en materialen en gaan we zorgvuldig te werk. Ook het demonteren en weer monteren van de apparaten doen wij op vakkundige wijze.

Mobicep

Materialen

Wij stofferen alle merken en modellen fitnessapparatuur. De stoffen van Gym80 en Star Trac hebben wij standaard op voorraad. Alle kunstleren zijn behandeld met een antibacteriële coating, makkelijk schoon te houden én sterk, dus. Ook voor reparaties aan de bekleding van je fitnessapparatuur ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij begrijpen dat je je fitnessapparatuur zo snel mogelijk weer beschikbaar wilt hebben. We bekleden de gedeeltes van de apparaten zoals de rugleuning en het zitvlak daarom gewoon bij jou op locatie. De sportschool hoeft niet gesloten te worden voor deze werkzaamheden. Wij kunnen gewoon tijdens de openingstijden aan het werk en brengen de benodigde stoffen en gereedschappen met ons mee. Wanneer het kan zullen wij te werk gaan in een aparte ruimte (minimaal 6m² in verband met de machine) en anders zorgen we ervoor dat het bekleden voor
zo min mogelijk overlast zorgt.

Stap 1

Een afspraak maken

Stap 2

Zino’s Custom Seats komt naar locatie

Stap 3

Het bekleden van de fitnessapparatuur

Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het opnieuw bekleden of repareren van jouw fitnessapparatuur? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Menu