Materialen

Eindeloze mogelijkheden

Wij hebben toegang tot alle mogelijke stoffen, in alle mogelijke kleuren. Dus bij Zino’s Custom Seats is eigenlijk alles mogelijk en is niets te gek. Wat je wens ook is, wij vinden er een passende oplossing voor.

Materialen

Materialen waar wij veel gebruik van maken zijn onder andere leer, alcantara, kunstleer (skai) en geweven stoffen. Je bent altijd welkom om bij ons op de werkplaats langs te komen om het stalenboek met materialen even door te bladeren. We geven je graag advies over het beste materiaal voor jouw project. Wil je langskomen? Geef dan van tevoren even een belletje. Dan zorgen wij dat we aanwezig zijn op de werkplaats en dat de koffie klaar staat.

De manier waarop wij onze producten maken en aanbieden kan niet door machines gedaan worden, daarom is het behandelen en verwerken van deze materialen veel hand- en vakwerk. Zino’s Custom Seats staat voor kwaliteit van het hoogste niveau.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de prijs? Vraag dan een vrijblijvend een offerte aan. Omdat ieder project maatwerk is, hanteren wij geen vaste prijzen. De kosten voor het stofferen hangen namelijk af van een aantal variabelen. Denk hierbij aan het type en de kleur van de stof, het type stiksels en eventuele aanvullende wensen zoals een logo of naam. Na je offerteaanvraag nemen we contact met je op, om een afspraak te maken voor het inmeten. Op deze manier kan er een eerlijke offerte gemaakt worden en zijn er geen verrassingen achteraf.

Menu