Design meubelen bekleden

Ook voor het bekleden van meubilair zit je goed Zino’s Custom Seats. Het geeft je meubels een tweede leven en je interieur een nieuwe look.

Bekleden van meubels

Is je bankstel, fauteuil of stoel toe aan nieuwe stoffering of vulling? Of is er een reparatie nodig? Ook voor het bekleden van meubilair zit je goed Zino’s Custom Seats. Het geeft je meubels een tweede leven en je interieur een nieuwe look. Zino’s Custom Seats maakt gebruik van kwalitatieve materialen en we maken gebruik van de nieuwste technieken. Wij houden ons op dit gebied voornamelijk bezig met het bekleden of herstofferen van designmeubelen.

Een sieraad in je huiskamer

Meubels van merken zoals Montis, Ahrend, Atrifort, Leolux en Rolf Benz zijn vaak tijdloos en een waar sieraad in je huiskamer. Dit soort meubelen hebben vaak ook een lang leven. Natuurlijk kan het zo zijn dat de bekleding beschadigd is of dat je gewoon toe bent aan iets nieuws in je interieur. Het is dan in veel gevallen voordeliger om je designbank of stoel opnieuw te laten bekleden dan een geheel nieuw designmeubel aan te schaffen. Na een opknapbeurt kunnen je meubels weer jaren mee. Misschien is het ook zo dat het zitcomfort van je designstoel of – bank verminderd is en je toe bent aan een stevigere vulling. Ook daarvoor kun je terecht bij Zino’s Custom Seats.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je meubel wordt met de grootste zorg behandeld en we werken bij Zino’s Custom Seats uitsluitend met de beste gereedschappen en materialen. Voor het beste resultaat kijken we niet alleen naar de bekleding, maar ook naar de details: de kwaliteit van de rompen, kussens en schuimmateriaal en we werken eventueel het houtwerk bij. De precieze werkwijze hangt af van het soort meubel. Ook je wensen bepalen of de werkzaamheden op locatie of bij ons op de werkplaats wordt uitgevoerd.

offerte

Benieuwd of jouw meubelstuk in ons vakgebied past? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.