Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

U kunt uw bestelling zonder reden binnen 14 dagen na ontvangst annuleren.
Bestelling geannuleerd? Dan dient u binnen 7 dagen na annulering het product retour te sturen naar ons. Nadat het product ontvangen en beoordeeld is wordt het betaalde bedrag ( exclusief verzendkosten ) naar u teruggestort. De kosten van de retourzending van uw huis naar Zino’s Custom Seats zijn voor eigen rekening. De kosten hiervan bedragen circa €6,95 per pakket. Voor de exacte prijzen raadpleeg de website van de vervoerder.
Indien u iets retour stuurt dient u het product met alle geleverde toebehoren ( indien zover mogelijk ) in de originele staat en in originele verpakking, aan ons te retourneren. Indien een nieuw artikel is beschadigd of gebruiks-/montagesporen heeft of er mist iets, wordt een retour niet geaccepteerd en volgt er geen terugbetaling. In overleg met de klant wordt de verdere afhandeling bepaald. ( het product is hierbij nog eigendom van de klant ) Zorg ervoor dat uw retourzending goed is verpakt, Zino’s Custom Seats stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele transportschade bij een retourzending. Tevens is de retourzending voor uw eigen verantwoordelijkheid.

Een defect geraakt product dient in de originele verpakking geretourneerd te worden. Hiervoor krijgt u de verzendkosten vergoed. Voor verdere informatie betreft een defect geraakt product gelieve contact op te nemen. Indien een retour van het defecte product goedgekeurd wordt zult u een nieuw product opgestuurd krijgen.
Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via info@zinoscustomseats.nl
Of bel ons op 010-3075839