Over ons

Zino’s Custom Seats levert al sinds 2014 vak- en maatwerk op het gebied van het bekleden van scooter- en motorzadels, auto en boot interieurs, fitness apparatuur en design meubilair.

Zino’s Custom Seats

Zino’s Custom Seats levert al sinds 2014 vak- en maatwerk op het gebied van het bekleden van scooter- en motorzadels, auto en boot interieurs, fitness apparatuur en design meubilair. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en hiermee nieuwe ideeën en projecten te realiseren. Door gebruik te maken van moderne stoffen en de nieuwste methodes blijven wij onze klanten keer op keer verrassen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij onze klanten goed adviseren. Onze passie voor wat we doen maakt ons meedenkend en innovatief.

Passie voor het vak

De passie voor het vak is ontstaan toen Zino zijn opleiding aan het Mondriaan College in Den Haag volgde. Hier heeft hij leren stikken en patronen te tekenen, toen nog gericht op kleding. Hij schafte een naaimachine aan om zich thuis verder te kunnen ontwikkelen wat betreft de vaardigheden. Toen ontstond het idee wat betreft het customizen van scooter zadels, dit doet hij inmiddels al meer dan 10 jaar. Na het afronden van zijn opleiding is Zino werkzaam geweest bij de onderneming van zijn vader, waar hij veel ervaring op heeft gedaan in de zakelijke wereld. In zijn vrije tijd bleef hij zich bezighouden met het bekleden van voertuigen en besloot na drie jaar bij zijn vader gewerkt te hebben de stap te zetten om volledig voor zichzelf te beginnen. Zo is Zino’s Custom Seats ontstaan, met inmiddels al vele tevreden klanten.

Onze werkplek

Wij beschikken over een werkplaats van zo’n 100m². Hier staan onze naaimachines en het benodigde gereedschap om interieur technisch te kunnen demonteren. Ook is er een tweekoloms hefbrug aanwezig, waardoor wij ook styling aan de auto aan kunnen bieden. Hier werken ook wel eens partners aan het verwezenlijken van de wensen van hun klant.

In onze werkplaats is er ruimte om op je gemak wat stalenboeken door te bladeren, voor het bekijken van bepaalde leersoorten, alcantara suède of reguliere meubelstoffen. Wil je bij ons langskomen? Laat dat dan van tevoren even weten. Dan zorgen wij aanwezig zijn op de werkplaats en dat de koffie klaarstaat.

Offerte aanvragen

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Neem in het geval van vragen contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.