Zadels bekleden

Zino’s Custom Seats is specialist op het gebied van het opnieuw bekleden van scooter- en motorzadels, van welk merk dan ook.

Custom zadels

Geef je motor of scooter een unieke look met een custom zadel. Zino’s Custom Seats is specialist op het gebied van het opnieuw bekleden van scooter- en motorzadels, van welk merk dan ook. Voor het opnieuw bekleden van je buddyseat of motorzadel heb je de keuze uit alle mogelijke stoffen en kleuren. Zo is er voor elke scooter of motor een geschikte stoffering te vinden. Het gaat hierbij enkel om nieuwe bekleding en niet een geheel nieuw zadel.

Zadel bekleden

In de meeste gevallen is een scooter of motor zadel bekleed met skai. Afhankelijk van je wensen neemt het proces van het opnieuw bekleden van je zadel drie dagen tot twee weken in beslag. Voor Vespa zadels is er een mal aanwezig en kunnen wij vooraf een nieuwe hoes maken. Wanneer de nieuwe hoes klaar is kom je langs met je scooter of motor en wordt de oude stof vervangen voor de nieuwe. Dit gebeurt in ongeveer een half uur tijd.

Repareren en ophogen

Is je motorzadel of buddyseat versleten of moet deze nodig opgehoogd worden? Ook voor reparaties, renovaties of het aanpassen van zadels draait Zino zijn hand niet om. Een versleten of gescheurd zadel ziet er niet fraai uit en bij een scheur zal je zadel zich volzuigen met water. Hierdoor wordt het schuimrubber aangetast en zal naar verloop van tijd de bodemplaat gaan roesten. En een kletsnatte broek na elke rit is ook niet fijn. Het is daarnaast belangrijk dat je comfortabel rijdt op je scooter of motor, goed bij de grond kunt met je voeten en geen zadelpijn hebt. Als dit niet het geval is, is het bijvullen, verhogen of verlagen van het zadel een goede
oplossing.

Vespa specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het customizen van Vespa’s. Voor een uniek Vespa zadel of speciale handvaten ben je bij Zino absoluut aan het juiste adres. In onze webshop verkopen wij ook diverse accessoires om je scooter nét dat beetje extra te geven. Voor de Vespa zadels hebben wij een mal staan en kunnen we dus vooraf een custom seat voor je maken.

Het vervangen van de hoes neemt niet meer dan een half uur tijd in beslag. Natuurlijk kun je met elke scooter, van welk merk dan ook, bij ons terecht.

Offerte aanvragen

Je buddyseat of motorzadel laten bekleden, repareren of aanpassen? Je kunt bij ons terecht met van alle soorten buddyseats of motorzadels. Neem contact op voor persoonlijk advies of vraag hieronder meteen een vrijblijvende offerte aan.